Дата публікації:
21 лютого 2022
Кількість переглядів:
279
Поділитися:

17 лютого 2022 року відбулася Рада керівних органів міжнародного грантового проєкту DESTIN Erasmus+ KA2. Факультет ІФСК СумДУ на ній представляли Володимир Садівничий (завідувач кафедри журналістики та філології), Ольга Сидоренко (завідувачка кафедри МПІГ) та Наталія Руденко (викладачка кафедри іноземних мов).

Під час роботи ради розглядалися питання, пов’язані як із поточною діяльністю, так і завершенням підготовки всіх робочих пакетів, фінансуванням, плануванням звіту, проведенням підсумкової конференції тощо.

Під час розгляду виконання завдань щодо підготовки курсів із медіаграмотності, представники СумДУ зазначили, що пілотні курси активно працюють і знаходяться на платформі університету. До кожного курсу прописані інструкції щодо їх проходження та підсумкового тестування. Робота продовжується. Чекаємо від усіх партнерів матеріали для завершення робочого пакету. Загалом на платформі буде 20 курсів. Після остаточного розміщення вони будуть доступні через веб-сайт DESTIN.

Також обговорено питання повноцінної діяльності консорціуму та входження українських партнерів до EJTA.

Сплановано підготовку підсумкового звіту. Зокрема акцентовано, що оскільки кінець серпня (а саме тоді завершується проєкт) збігається з часом відпусток, тож збір даних та їх структурування повинні розпочатися значно раніше. Акцентовано увагу на тому, що всі партнери забезпечують виконання заходів для поширення результатів проєкту та готують інформацію для остаточного звіту.

Підсумкова конференція за проєктом відбудеться у травні 2022 року, її прийматиме Львівський національний університет імені Івана Франка.

Міжнародна співпраця факультету ІФСК СумДУ задля підвищення рівня підготовки студентів триває.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.