Дата публікації:
20 травня 2020
Кількість переглядів:
2069
Поділитися:

Студентка спеціальності «журналістика» факультету ІФСК СумДУ Катерина Шестак стала учасницею Всеукраїнського студентського конкурсу есеїв.

Організатором конкурсу «Як коронавірус вплине на європейську інтеграцію та солідарність: випробування кризою, шанси на оновлення» виступила Українська Асоціація Викладачів та Дослідників Європейської Інтеграції.

Головну мету конкурсу організатори вбачали в тому, щоб спільно поміркувати про можливі позитивні зміни, спричинені коронавірусом, у медичній, екологічній, економічній, політичній та інших сферах у країнах Європи та, зокрема, в Україні. Учасники мали подумати, як коронавірус може вплинути на європейську інтеграцію, чи є випробування кризою однозначно негативними, чи є шанси на оновлення європейської солідарності та посилення європейських цінностей, які життєві уроки на майбутнє маємо засвоїти.

– Побачила оголошення про конкурс, – розповідає Катерина Шестак, – та вирішила спробувати. Есе я писала разом із найкращим другом, минулорічним випускником університету ім. Марії Кюрі-Склодовської в Любліні Романом Волошиним. Думаю, вийшло непогано. І, хоча ми не виграли, участь у такому конкурсі стала великим досвідом, адже змусила задуматися над важливими соціальними проблемами та знайти позитивні сторони ситуації, що склалася.

Студенти #найкращого_факультету_галактики не сумують на карантині, продовжують вчитися, отримують досвіт та шукають можливості професійного розвитку в нових нестандартних умовах.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.