TPL_SUMDU_NEWS_INFO_DATE_TITLE
29 грудня 2019
TPL_SUMDU_NEWS_INFO_HITS_TITLE
1919
TPL_SUMDU_NEWS_INFO_SOCIAL_LINKS_TITLE

Хвилювання та посмішки, щирі вітання та слова подяки, святкове вбрання та сльози, яких неможливо приховати – 27 грудня на факультеті ІФСК СумДУ відбувся випуск магістрів спеціальностей «Філологія» та «Журналістика».

На урочисту церемонію вручення дипломів зібралися науково-педагогічний колектив, випускники, батьки та друзі.

Декан факультету ІФСК, доцент Олена Сушкова оголосила наказ про присудження освітніх ступенів «Магістр» зі спеціальностей «Філологія» (освітня програма «Германські мови та літератури (переклад включно)») та «Журналістика» (освітні програми «Журналістика» та «Реклама і зв'язки з громадськістю») та відрахування випускників із числа студентів університету.

—  Життя буде підносити безліч різних випробувань, різних ситуацій, – зазначила Олена Миколаївна у вітальній промові, – але запам'ятайте: завжди всьому можна знайти конструктивне рішення.

Студентам, які гідно представляли університет на предметних олімпіадах, змаганнях та конкурсах заступник декана з навчально-організаційної роботи, доцент Олена Медвідь вручила грамоти «За активну участь у громадському житті кафедри та факультету. Та популяризацію спеціальностей факультету ІФСК».

—  Зараз, у двадцять першому столітті – столітті технократій, дуже важко представляти гуманітарну сферу, — констатувала Олена Миколаївна, — але ця сфера має свою важливість і пріоритетність. Насправді, є безліч можливостей успішно реалізуватися за фахом.

Грамоти «За активну участь у громадському житті факультету та високі спортивні досягнення» магістрам вручала студентський декан ІФСК Анастасія Кобелєва.

—  Хочу сказати випускникам, дякую за ваш внесок у розвиток факультету.  Хтось відзначився у науковій діяльності, хтось – у громадській, а хтось – у спортивній. Саме завдяки вам рік у рік ІФСК стає #найкращим_факультетом_галактики.

Дипломи із відзнакою отримали випускники спеціальності «Філологія» Анастасія Єгорова, Анастасія Кримова, Поліна Таценко, Крістіна Плетенко та Анастасія Трофименко.

— Не віриться, що так швидко промайнули роки навчання. Багато вивчено дисциплін, складено заліків та іспитів, і все для того, щоб ми стали фахівцями своєї справи. Вже хочеться скоріш спробувати себе у роботі, — розповідає випускниця-відмінниця Анастасія Трофименко.

Мама Анастасії — Наталія Станіславівна, повідала, наскільки важко усвідомити, що дочка вже доросла:

—  Ось наче тільки-но закінчила школу, а вже має два дипломи університету. Вона – наша гордість, і мені дуже приємно, що знання моєї дочки оцінили та примножили в університеті.

Магістр спеціальності «Журналістика» Альона Шара розповіла, що навчання не таке вже й складне, якщо воно бажане.

 — Викладачі факультету вчать, розуміють і приймають повністю, — поділилася своїми враженнями від навчання в університеті випускниця. — Тут панує гармонія, довіра та взаємопорозуміння. За що я всім окремо дякую.

П'ять із половиною років тому, ще зовсім юними, сьогоднішні випускники доєдналися до великої дружньої родини #найкращого_факультету_галактики. І от, вже дипломовані амбітні магістри ступають на іншу сходинку дорослого життя. Проте у кожного є можливість продовжити своє навчання в університеті, вже у статусі «аспірант». Факультет ІФСК запрошує всіх, хто має хист і бажання займатися науковою діяльністю. 

Катерина Шестак, студентка групи ЖТ-61

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.