Дата публікації:
19 березня 2024
Кількість переглядів:
107
Поділитися:

18 березня заступник декана факультету ІФСК СумДУ з профорієнтаційної роботи Антоніна ПРОКОПЕНКО взяла участь у профорієнтаційному заході для учнів 10 класу фізико-математичного профілю Сумського ЗЗСО № 12 СМР, організованого факультетом технічних систем і енергоефективних технологій СумДУ.

Не дивлячись на те, що головною метою візиту школярів було ознайомлення із технічними спеціальностями СумДУ, що відповідають їхньому профілю навчання, задля об’єктивності та кращої визначеності у виборі майбутньої професії учні також дізналися про гуманітарні спеціальності університету.

Так, Антоніна Прокопенко познайомила школярів зі спеціальностями освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр», а саме: «Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно)»; «Журналістика» (+ освітня програма «Реклама і PR»); «Психологія»; «Соціальна робота», «Середня освіта (Мова та зарубіжна література (Англійська мова та зарубіжна література))». Наголосила на тому, що студенти факультету ІФСК здобувають як теоретичні знання, так і практичні навички під час проходження практики, беруть участь в програмах міжнародної мобільності та в організації різноманітних заходів регіонального та загальнодержавного масштабу, поінформувала про можливість здобуття освіти за паралельною та заочною формами та запросила на навчання на #найкращий_факультет_галактики.

Школярі активно ставили запитання, цікавилися навчанням за спеціальностями факультету.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.