Дата публікації:
20 січня 2024
Кількість переглядів:
155
Поділитися:

17 січня студенти факультету ІФСК СумДУ відвідали ГО «Сумське товариство захисту тварин» та допомогли вигулювати собак, котрі мешкають у притулку.

У заході взяли участь 12 студентів різних спеціальностей та заступниця декана із виховної роботи та роботи в гуртожитках Анна ЗІНЧЕНКО.

Студенти чудово провели час, кожен учасник ініціативної групи міг обрати собі песиків за темпераментом: спокійних чи активних.

Для тварин це велика користь, адже багато з них потрапили до сумського притулку із небезпечних територій. Комунікація з людьми допомагає собачкам соціалізуватися та повернутися до стабільного психологічного стану.

 – Навіть у такі морози я тут, бо бачити вдячні очі песиків – найвища нагорода і велика розрада для мене, – зазначила студентка спеціальності «Філологія» Анжеліка КАЛЬЧЕНКО.

– Я отримав шалену емоційну розрядку і задоволення від того, що допоміг тваринам відчути себе потрібними, – розповів майбутній психолог Кирило ДЕЙНЕКА.

Група активістів ІФСК буде продовжувати відвідувати притулок і закликає представників інших факультетів долучатися до вигулів, адже це допомагає тваринам почувати себе краще.

Відвідати ГО «СТЗТ» та допомогти вигулювати тварин можна щосереди та щосуботи з 10:00 до 13:00.

Студентка групи ЖТ-31 Софія Костенко

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.