Дата публікації:
03 березня 2023
Кількість переглядів:
438
Поділитися:

Студенти факультету ІФСК СумДУ в складі творчих колективів університету взяли участь у патріотичному всеукраїнському літературно-музичному фестивалі вшанування воїнів України «Розстріляна молодість».

Захід відбувся у дистанційному форматі. Учасниками фестивалю стали 3360 вихованців дитячих та студентських творчих колективів із 20 областей України.

Студентки факультету Дарина Рубан, Діана Божко, Анна Шпурік, Марина Ткаченко та Вікторія Арістархова виступали на фестивалі в складі студентського хору сучасної пісні, а Дар’я Нагорна була учасницею хореографічної композиції від театру танцю «Феєрія». За результатами конкурсу обидва колективи стали Лауреатами першого ступеню у своїх номінаціях.

– Коли нам запропонували підготувати пісню для конкурсу, ми усі разом погодились. Було нелегко, адже пам’ятати та співати свою партію досить складно. Ми великі молодці і отримали відповідне місце за плідну роботу!, – поділилася враженнями від участі у фестивалі студентка спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» Марина Ткаченко.

– Конкурс – це ніби про серйозність, відточеність техніки, увагу до деталей і «бу-бу-бу»... Парадоксально, але саме завдяки такій  атмосфері вийшов відверто хороший результат. Зараз ми продовжуємо працювати над новими композиціями, і я щоразу відчуваю приємний магнетизм у колі цих людей, – розповіла першокурсниця спеціальності «Журналістика» Дарина Рубан.

#найкращий_факультет_галактики вітає своїх талановитих студентів із перемогами та бажає їм подальших творчих злетів і визнання!

Діана Божко, студентка групи ЖТ-12

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.