Дата публікації:
05 лютого 2023
Кількість переглядів:
412
Поділитися:

Шостий рік поспіль кафедра психології, політології та соціокультурних технологій факультету ІФСК СумДУ нагороджує знаковими «долоньками» активних та небайдужих учасників соціально корисної активності рідного міста Суми. Церемонія вручення відзнаки «Соціальний ОСКАР СумДУ – 2022» відбулась 2 лютого в дзеркальній залі університету.

Проєкти, спрямовані на допомогу людям, консолідують і об’єднують сильних особистостей з абсолютно різних сфер діяльності. Кожен із лауреатів працює на своєму фронті та «лупає сю скалу» щосили, з кожним ударом наближаючи спільну перемогу.

Керівниця Центру соціальних досліджень СумДУ Андріана Костенко  презентувала результати опитування, що демонструють рівень довіри суспільства до громадських активістів:

– Саме ви зміцнюєте довіру! Двадцять чотири відсотки опитаних зазначили, що чекають допомоги від громадських активістів та волонтерів. Насправді, цей показник за останні десять місяців надзвичайно виріс – збільшився вдвічі! – підкреслила Андріана Костенко.

Цьогоріч переможцями «Соціального ОСКАРУ» стали:

За приклад розбудови соціального партнерства – Перший Сумський гуманітарний штаб;

За інноваційність, оперативність та швидкість реагування в умовах критичних обмежень – Андрій Мішенін;

За прихильність принципу «не залишаємо нікого осторонь» Цілей сталого розвитку – КУ Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування «Берегиня»;

Номінація «Соціально відповідальний бізнес» – мережа закладів харчування «Рідне місто»;

Сучасні ЗМІ – Владислав Михайленко та Андрій Сельський (телеграм-канал SUMYLIKE TG) .

Емоційною промовою завідувачка кафедри психології, політології та соціокультурних технологій Ніна Світайло поділилася враженнями від  процесу визначення переможців:

– Війна спровокувала такі форми активностей, на які ми просто не розраховували – не очікували на такий масштаб, на подібну мультиплікацію… Тому було дуже важко визначити номінантів. Нам би дуже хотілося, щоб такі нові форми роботи поширювалися далі, розвивалися, зберігалися. І сьогодні наше завдання – прикладом тих, хто в цій залі, показати іншим, як важливо зберігати високий рівень активності й оптимізму.

Родина факультету ІФСК СумДУ неймовірно пишається своїми самовідданими друзями, які з життєдайним вогником в очах щороку демонструють приклад допомоги ближнім. Саме ці люди окреслюють нашій молоді важливість прагнення бути корисним рідному краю та крок за кроком наближають нас до перемоги!

Дарина Рубан, студентка групи ЖТ-21

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.