Дата публікації:
17 грудня 2022
Кількість переглядів:
262
Поділитися:

Традиційний конкурс-огляд художньої самодіяльності серед першокурсників «Золотий інтеграл» у 2022 році став доволі вдалим для представників факультету ІФСК СумДУ. І хоча наші юні таланти не здобули перемогу в загальному підсумку, вони зібрали найбільшу кількість перемог у номінаціях.

Цьогоріч першокурсники #найкращого_факультету_галактики вирішили поринути в самобутність українського фольклору й представили на розсуд журі та глядачів «Чортячі байки». Зворушлива історія про сімейні цінності, людські стосунки та справжнє кохання, щедро приправлена піснями й запальними танцями, не залишила байдужим жодного з присутніх у залі.

Як результат – перемоги в номінаціях: «Хореографія. Сучасна стилізація», «Сценічна постановка», «СТЕМ». У номінації «Вокал. Академічний спів. Соло» перемогу здобула студентка спеціальності «Журналістика» Дарина Рубан, номінацію «Художнє читання. Авторське» взяла майбутня журналістка Любов Сітак, харизматичний чорт у виконанні студентки спеціальності «Психологія» Любові Маліцької відзначений у номінації «Конферанс», а також переможною стала «Режисура» від Анатолія Сердюка.

Враженнями від перегляду «Золотого інтегралу» поділилася заступниця декана факультету ІФСК з виховної роботи Анна Зінченко:

– Дивлячись цьогорічний «Золотий інтеграл», мені згадалися слова одного героя чарівної саги про Гаррі Поттера, а саме фраза професора Дамблдора: «Щастя можна знайти навіть у темні часи, якщо не забувати звертатися до світла». Слова ці гулко лунали в моїй голові напочатку дійства, упродовж виступу нашого факультету, в хвилини очікування на суддівське рішення і, звісно, під час оголошення кожної номінації. Це велика річ – провести такий світлий захід у такі тривожні часи! І я дуже рада, що студенти факультету ІФСК не просто запалили свою іскру, але залили світлом увесь зал, незважаючи на деякі темні ролі у виступі. Сяйте й надалі, наші зірочки, студенти #найкращого_факультету_галактики!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.