Дата публікації:
19 листопада 2022
Кількість переглядів:
301
Поділитися:

Студентки факультету ІФСК Катерина Колодяжна (спеціальність «Філологія») та Анна Науменко (спеціальність «Журналістика») у складі вокальної студії СумДУ гідно представили університет на VI Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Лиманські зорі» (м. Миколаїв).

Захід відбувся 5 листопада за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України. Формат конкурсу – дистанційний, тобто учасники записували свої виступи на відео та викладали на платформі YouTube.

За рішенням журі конкурсу виступ вокальної студії СумДУ з піснею «Я піду в далекі гори» отримав найвищу оцінку та завоював перемогу в номінації «Естрадний вокал».

Дівчата поділилися своїми враженнями:

– Співати у такому злагодженому й талановитому колективі – справжня магія! Повторюючи партії на репетиціях, ми відточували кожну ноту, аби гідно представити свій університет на міжнародній творчій арені. А на зйомці кожна з нас демонструвала артистизм, вкладаючи у виступ усю душу!, – розповіла Анна Науменко.

 – Певно саме ця відданість надала нашому співу чаклунських ноток, які передалися слухачам через екран. Безсумнівно, зайняте перше місце – лише одне з численних творчих досягнень нашої вокальної студії, які ще будуть у майбутньому, – підкреслила Катерина Колодяжна.

Бажаємо чарівним голосам #найкращого_факультету_галактики подальших перемог як у командних, так і в сольних номінаціях!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.