Дата публікації:
12 листопада 2022
Кількість переглядів:
217
Поділитися:

Студентка-першокурсниця спеціальності «Журналістика» факультету ІФСК СумДУ Дарина Рубан здобула перемогу в одній із номінацій Всеукраїнського музичного конкурсу «Київський колорит».

Хоча Дарина тільки нещодавно доєдналася до родини університету, вона вже активно бере участь у творчому житті:

– Попри складну ситуацію в країні, я маю безцінну можливість бути частинкою активного студентського життя – це неймовірно! Незважаючи на те, що мій шлях у СумДУ тільки розпочинається, я вже відчуваю університет як рідне і затишне місце. З першого ж дня тут дають зрозуміти, що ти значуща деталь потужного механізму, який  рухається тільки вперед!

Представляючи Сумський державний університет на конкурсі, дівчина виступала у доволі складній номінації – «академічний вокал» і виборола звання лауреата 1 ступеню. За цю перемогу студентка перш за все дякує художньому керівникові культурно-мистецького центру Ользі Бондаренко.

– Саме Ольга Олександрівна стала чудовим організатором процесу підготовки до конкурсу. Вона вміє знаходити підхід до своїх учнів: репертуар завжди підходить до голосу й особливостей характеру, а кожна репетиція, вміло приправлена теплими жартами і дружньою атмосферою. За цей короткий відрізок часу культурно-мистецький центр СумДУ встиг запасти мені в душу.

Дарина не збирається зупинятися на досягнутому та вірить, що нові звершення як в творчості, так і в навчанні – не за горами.

#найкращий_факультет_галактики вітає Дарину Рубан із перемогою та бажає успіхів у нових починаннях!

Анастасія Кизим, студентка групи ЖТ-11

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.