Дата публікації:
20 листопада 2021
Кількість переглядів:
438
Поділитися:

Студенти факультету ІФСК СумДУ Анастасія Дєдова та Михало Ворфоломеєв здобули перемоги у двох номінаціях конкурсу «Кращий студент СумДУ – 2021». Оголошення переможців традиційно відбулося під час урочистостей до Міжнародного дня студентів.

Студентка спеціальності «Журналістика» Анастасія Дєдова виборола відзнаку в номінації «Наукова діяльність. Кращий студент-медійник». Науковою дівчина займається з першого курсу, є постійною учасницею різноманітних конференцій, а минулого року здобула друге місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт із журналістики.

За словами Анастасії, заявку  на участь подавала більше з цікавості та бажання випробувати себе, ніж заради перемоги. Підкреслює, що завжди намагається бути кращою версією себе, ставити найвищу планку, тим більше, що в університеті є всі умови для розвитку:

– Перш за все, хочу подякувати своїм викладачам, котрі мотивують на нові перемоги. Наша кафедра журналістики та філології – це поєднання творчості й професіоналізму. Тож і представляла її залюбки, як прийнято казати – з високо піднятою головою.

Тим, хто тільки розпочинає свій шлях науковими стежками, Анастасія порадила  не опускати руки, коли складно, та вчитися раціонально розподіляти свій час.

У номінації «Культурно-мистецька діяльність» переможцем став студент спеціальності «Філологія» Михайло Ворфоломеєв. Навчання в університеті хлопець успішно поєднує із заняттями музикою у вокальній студії СумДУ. Свої навички демонструє не лише під час університетських заходів, але й бере участь у різноманітних Всеукраїнських та міжнародних вокальних конкурсах. Зокрема – Всеукраїнському фестивалі професійного музичного мистецтва «Чарівний камертон» та Міжнародному фестивалі мистецтв «Якщо любиш...»,  де Михайло у складі дуету посів 1 місце.

Говорить, що участь у конкурсі «Кращий студент СумДУ» – це підсумок його  діяльності за весь час навчання:

– Вважаю, що кожен, хто робить свою справу, прагне до самореалізації та визнання. У моєму випадку конкурс – це чудова мотивація для подальшого розвитку.

Заступник декана факультету ІФСК з виховної роботи Анна Зінченко розповідає, що цьогорічний конкурс був знаковим для факультету з кількох причин:

– По-перше, Михайло Варфоломеєв нарешті отримав визнання свого внеску в розвиток студентської культурно-мистецької діяльності. Ми вдруге подавали його кандидатуру, і я була дуже щаслива почути це ім’я серед переможців! По-друге, конкурс приніс нашому факультетові перемогу в науковій номінації – Анастасія Дєдова. Було дуже приємно, адже я достатньо знаю про роботу Насті в сфері наукових медіа-досліджень.

Анна Зінченко зізнається, що бути членом комісії конкурсу для неї дуже хвилююче – презентуючи своїх студентів, маєш змогу побачити досягнення інших та окреслити вектори роботи на майбутній рік, до наступного «Кращого студента», з покращеними результатами. І тут розумієш, що «Кращий студент» – це не лише про кращість, а про невпинний розвиток і вдосконалення!

#найкращий_факультет_галактики вітає переможців конкурсу та бажає їм подальшого професійного розвитку, невпинного творчого зростання, нових досягнень.

Анастасія Рижкова, студентка групи ЖТз-83-0с

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.