Дата публікації:
28 жовтня 2019
Кількість переглядів:
329
Поділитися:

22–25 жовтня на кафедрі журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ вдев’яте пройшли заходи, приурочені Дню рекламіста. У них взяли участь студенти, викладачі та співробітники, а також представники роботодавців.

Зокрема відбулися відкриті захисти творчих проектів студентів 4-го курсу освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю». Оцінював їх один із найвідоміших рекламістів м. Суми, засновник та керівник рекламного агентства «RG Region» Володимир Рудика. Майбутні його співробітники та конкуренти представили розробки візуальних комунікацій для нових товарів, графічний дизайн логотипів, корпоративних героїв та іншу рекламну продукцію.

Також студентам анонсовано тематичні номінації цьогорічного VІ молодіжного фестивалю реклами «Восьма барва-2019», зокрема:

«МедіаСтартап» (конкурс проектів студентських стартапів у сфері реклами, медіа і креативних індустрій. Це може бути, зокрема, проект студентського ЗМІ, подкаст, YouTube-канал, рекламна або PR-агенція, видавничий проект тощо);

«Пишаємося, що ми студенти СумДУ!» (конкурс графічних макетів креативної сувенірної та нагородної продукції для Сумського державного університету: грамоти, дипломи, сертифікати, а також проект візуалізації університетського виставкового стенду).

Безпосередньо у день свята працівників рекламної галузі – 23 жовтня – в ефірі каналу «Українське радіо: Суми» вийшла програма Олександра Бабурова «З перших вуст», у якій взяли участь викладачі та студенти освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ. Обговорювалися актуальні проблеми сучасної української реклами.

Ярослав Яненко,

керівник секції «Реклама і зв’язки з громадськістю»,

доцент кафедри журналістики та філології СумДУ

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.