Дата публікації:
22 березня 2021
Кількість переглядів:
409
Поділитися:

Як стати студентом факультету ІФСК? Які умови вступу на різні спеціальності? Скільки бюджетних місць та який буває прохідний бал? Відповіді на ці й багато інших запитань отримали абітурієнти 2021 року під час зустрічі із представниками факультеті ІФСК СумДУ в рамках дня відкритих дверей.

Про особливості факультету, спеціальності, матеріально-технічну базу, викладачів, принципи навчання тощо розповіла декан факультету ІФСК Олена Сушкова. Вона відзначила, що саме зараз абітурієнти стоять перед одним із найважливіших виборів у житті – майбутньої спеціальності й місця навчання, та побажала зробити правильний крок, що в майбутньому допоможе самореалізуватися.

Із умовами вступу абітурієнтів ознайомила відповідальний секретар відбіркової комісії факультету Інна Сипченко. Вона звернула особливу увагу на визначення пріоритетності в електронній заяві вступника:

– Перед тим, як приймати остаточне рішення, відвідайте університети, зрозумійте, чи хочете ви навчатися в тому чи іншому закладі вищої освіти та подавайте заяви лише на ті спеціальності, де ви справді бачите своє майбутнє.

Абітурієнтка Анастасія планує пов’язати своє життя із журналістикою. У цьому році дівчина завершує навчання у Машинобудівному фаховому коледжі СумДУ. Говорить, що більшість її одногрупників планують вступати на факультет ІФСК. Одним із визначальних критеріїв вибору для Анастасії є позиції СумДУ в рейтингах, дівчина вважає це показником якості. Не менш важливим є викладацький склад факультету:

– Упевнена, тут працюють найбільш досвідчені та кваліфіковані викладачі, котрі зможуть навчити мене професії.

Під час зустрічі абітурієнти та їхні батьки мали змогу поспілкуватися із викладачами та студентами випускових кафедр і подивитися, де саме відбувається навчання. Зокрема відвідали навчальні аудиторії кафедри психології політології та соціокультурних технологій, лінгафонний кабінет кафедри германської філології, теле- та радіостудії кафедри журналістики та філології.

Подібні зустрічі, переконані на факультеті ІФСК СумДУ, є надзвичайно корисними для абітурієнтів, адже допомагають оцінити майбутнє місце навчання «з середини», відчути атмосферу. Саме під час таких зустрічей і зароджується дружба. Тож бажаємо сьогоднішнім абітурієнтам зробити правильний вибір і запрошуємо їх до великої дружньої родини, якою є #найкращий_факультет_галактики.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.