Дата публікації:
19 березня 2021
Кількість переглядів:
465
Поділитися:

На факультеті ІФСК СумДУ обрано нового декана. Студентського. Перемогу здобула студентка 2 курсу спеціальності «Філологія» Анастасія Носова. Відбулося це 11 березня.

До команди Анастасії увійшли активні та відповідальні студенти різних курсів та спеціальностей. Більшість із них уже має досвід у самоврядуванні та веде активне громадське життя.

Заступницею студентського декана стала Дар’я Тарасюк, студентка 2 курсу спеціальності «Філологія».

Тетяна Лунгор, студентка 2 курсу спеціальності «Жуналістика», на посаді заступника з адаптаційного напрямку допомагатиме першокурсникам вливатись у навчальний процес та освоїтися в університеті.

Ще одна майбутня журналістка, другокурсниця Анастасія Іванченко, стала заступницею з інформаційної діяльності.

Розвитком спортивної практики займатиметься Анастасія Кручан, студентка 1 курсу спеціальності «Психологія».

За організацію чаювань, квартирників, квестів та офіційних заходів відповідатиме заступник із культурно-масової діяльності Нікіта Линок, студент 3 курсу спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності».

 Заступницею з навчально-наукового напрямку стала майбутня психологиня, третьокурсниця Аліна Гончаренко.

Налагоджувати співпрацю з іноземними студентами буде заступник із міжнародної діяльності Захар Зимовець, студент 3 курсу спеціальності «Соціальна робота».

Мета Анастасії Носової та її команди – урізноманітнити студентське життя задля удосконалення діяльності факультету, зробити його яскравим, насиченим і незабутнім (особливо в умовах карантину).

– Ми тісно співпрацюватимемо з «дорослим» деканатом, прийматимемо від студентів побажання та зауваження, робитимемо все можливе, щоб утілювати бажання молоді. Плануємо багато різноманітних заходів задля яскравості студентського життя, – розповіла заступниця студентського декана Дар’я Тарасюк.

У нової команди вже є багато ідей та планів, які збираються реалізувати найближчим часом. Утім розкривати карти не поспішають, хочуть зберегти інтригу.

– Нова команда – це завжди нові ідеї та пропозиції. Надіюся – креативні. Хотілося б разом розвивати усталені на факультеті традиції, а також створювати щось нове, що вирізнятиме факультет із-поміж інших. Бажаю колезі об’єднати навколо своєї команди студентів усіх спеціальностей, щоб разом вирішувати питання, і щоб кожен день наповнювався яскравими подіями, – наголосила декан факультету ІФСК СумДУ Олена Сушкова.

 #найкращий_факультет_галактики радо зустрічає нову команду студентського самоврядування та бажає їй натхнення й цікавої роботи!

Карина Панікар, студентка групи ЖТ-81

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.