Дата публікації:
10 січня 2021
Кількість переглядів:
460
Поділитися:

Завершення навчання та початок нового етапу життя, гордість і радість, очікування й хвилювання – випускники-магістри факультету ІФСК СумДУ отримують дипломи.

У 2020 році дипломи магістрів отримали 47 випускників факультету ІФСК СумДУ. Це спеціальності «Філологія» та «Журналістика». 10 із них – дипломи з відзнаками.

Цьогорічний випуск справді особливий: уперше магістри захищалися в дистанційному та змішаному форматах, востаннє випускникам вручаються дипломи з відзнакою. Але незвичайні умови та нововведення – не привід засмучуватися чи лякатися, адже світ постійно змінюється, а життя любить дарувати несподіванки.

І хоч сьогоднішні випускники отримують дипломи не в урочистій залі, а привітання й побажання звучать лише в режимі онлайн, магістри все одно мають що сказати рідному факультетові.

– Люблю СумДУ та факультет ІФСК, і це взаємно! – ділиться емоціями випускниця спеціальності «Філологія» Юлія Лазуткіна. – Безмежно вдячна своєму універу за крутих викладачів, за друзів, яких тут зустріла, за безліч цікавинок, про які дізналася, і за те, що дійсно тут була alma mater!

– Дуже вдячний факультетові за гарну підготовку, – говорить випускник спеціальності «Журналістика» Богдан Власенко. – Це були насичені, а головне – цікаві й корисні роки навчання. Відчуваю, що не вистачатиме студентських буднів.

Із отриманням дипломів та початком нового етапу життя випускників привітали завідувачі випускових кафедр:

– Сьогодні вже перегорнуто нову сторінку, – зазначає завідувачка кафедри германської філології, професорка Ірина Кобякова. – Знаємо, ви заповните її без помилок, так, як учили викладачі. Я та мої колеги щиро сподіваємося, що ви запам’ятаєте наші настанови й відчуття упевненості у своїх уміннях, а роботодавці гідно оцінять вашу роботу! Тих, хто бажає продовжувати навчання, – запрошуємо до аспірантури! Шануйте та шануйтеся, любі випускники року 2020!

– Дякуємо, що ви обрали саме нас, – звертається до вчорашніх студентів завідувачка кафедри журналістики та філології, професорка Олена Ткаченко. – Попереду – велике доросле життя, у якому будуть як радості, так і негаразди. Тож бажаю вам гідно зустрічати всі виклики. Та головне – вірити, працювати, мріяти.

#Найкращий_факультет_галактики вітає випускників-магістрів із успішним завершенням навчання! Куди б не пролягли дороги вашого професійного життя, пам’ятайте, що вам завжди тут раді, готові вислухати, допомогти, пораяти.

І позитив від декана факультету ІФСК СумДУ Олени Сушкової:

– Бажаю, щоб теоретичні знання та практичні навички, здобуті вами під час навчання, обов’язково згодились у подальшій діяльності. Будьте впевнені в собі, ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, завжди йдіть уперед – навчайтеся впродовж свого життя. Найголовніше ж – за будь-яких ситуацій залишайтеся Людиною. 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.