Дата публікації:
04 грудня 2020
Кількість переглядів:
464
Поділитися:

Студентське самоврядування факультету ІФСК СумДУ з упевненістю можна назвати найкреативнішим. І хоч зараз для проведення наживо заходів та цікавих акцій можливості далеко не ті, нові ідеї з’являються та реалізуються онлайн. Одним із прикладів того є поява в мережі Instagram масок із символікою факультету.

 Перша маска з’явилась у 2019 році зусиллями студента спеціальності «Філологія» Володимира Бендюга.

– На першому курсі мені хотілося повністю зануритись у життя університету, тому я брав участь у різних заходах, а згодом – долучився до команди студентського самоврядування. Коли став членом студентського деканату, дізнався, що на факультеті взагалі немає медіа-фан сервісу. Тож вирішив виправити ситуацію. Перша ідея, що прийшла у голову, – створити Insta-маску. На розробку пішло кілька днів, а вже через тиждень маска з’явилася в Instagram.

Друга маска створена нещодавно. Вона відрізняється від попередньої не тільки образом, але й функціоналом. «Фішка» новинки – спеціальності факультету, назви яких змінюються рандомно.

– На творення мене надихнули студентське самоврядування та безмежна любов до рідного факультету, – говорить автор маски, студент спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» Нікіта Линок. – На розробку витратив близько чотирьох годин. За приклад взяв існуючі варіанти з алгоритмом випадковості.

Мета Insta-масок від студентів факультету ІФСК – популяризація спеціальностей та запрошення потенційних абітурієнтів до нашої університетської родини. Самі ж студенти – у захваті від масок, адже це не просто цікава забавка, а ще один шанс заявити, що ІФСК дійсно #найкращий_факультет_галактики.

Ви вже спробували останню Insta-маску? Якщо ні, заходьте на сторінку студентського самоврядування факультету ІФСК в Instagram та шукайте в закріплених сторіз «Конкурс».

Карина Панікар, студентка групи ЖТ-81

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.