Дата публікації:
26 жовтня 2020
Кількість переглядів:
502
Поділитися:

Студентка спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» факультету ІФСК СумДУ Альона Павленко отримала іменну стипендію голови Сумської обласної державної адміністрації на 2020/2021 навчальний рік.

Стипендія призначається за високі досягнення у навчанні та активну участь у житті університету. І Альона Павленко – аж ніяк не випадковий володар такої відзнаки. Навчається вона на «відмінно», постійний учасник науково-теоретичних та практичних конференцій і тренінгів. Окрім того – співорганізатор серії заходів у рамках проєктів кафедри психології, політології та соціокультурних технологій, серед яких новорічні свята для дітей, «свята у сумських багатоповерхівках», форум-театри тощо. Більше того, у 2018 році здобула титул «Міс Елегантність» на конкурсі «Міс СумДУ».

У позанавчальний час стипендіатка займається танцями й організовує дитячі концерти. Говорить, що з самого дитинства була дуже активною: відвідувала заняття з гімнастики, дзюдо, баскетболу, вокалу, обожнювала орігамі.

 – Звістка про те, що отримуватиму таку серйозну стипендію, стала одночасно неочікуваною та радісною для мене, – говорить Альона. – Тепер я точно знаю, що батьки можуть мною пишатися. Хоча, за великим рахунком, усе, що робила в університеті та поза його межами, було не для грамот чи схвалень: це допомагає моєму розвиткові та приносить задоволення.

На запитання, у чому її секрет, стипендіатка відповідає, що найголовніше – вірити в себе та свої сили.

– Якщо ти впевнений у собі, то й увесь світ у тебе повірить. Неважливо, які невдачі та поразки тебе спіткають. Треба вставати та йти далі. Сором’язливість – ось найстрашніший ворог людини, що заважає показати, ким ми є насправді. Саме через це часто нічого не досягаємо.

#найкращий_факультет_галактики вітає Альону Павленко з призначенням стипендії та бажає ще багато особистих і навчальних досягнень.

 Карина Чорнобук, студентка групи ЖТ-81

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.