Дата публікації:
17 лютого 2020
Кількість переглядів:
457
Поділитися:

У рамках виконання проєкту «Дослідження шляхів вдосконалення структури та рівня зайнятості населення праценадлишкових територій Сумської області», який реалізується науковцями факультету ІФСК СумДУ, проведено стратегічну сесію.

Захід відбувся 12 лютого на базі Конгрес-центру СумДУ. Мета сесії – обговорення та пошук спільного бачення «точок зростання» всередині Сумської громади. Участь у зібранні взяли керівництво департаменту соціального захисту населення Сумської ОДА, представники бізнесу, науковці та студенти.

У ході роботи кандидат політичних наук, старший викладач кафедри ППСТ Микола Назаров презентував напрацювання команди у частині дослідження демографічної ситуації, структури працездатного населення Сумської ОТГ, рівня безробіття та міграційних впливів. На обговорення були винесені питання пошуку точок зростання громади для вдосконалення рівня зайнятості населення, а також висловлені слушні побажання щодо методології дослідження.

Проєкт «Дослідження шляхів вдосконалення структури та рівня зайнятості населення праценадлишкових територій Сумської області» виконується кафедрою психології, політології та соціокультурних технологій факультету ІФСК СумДУ в співпраці з Департаментом соціального захисту населення Сумської ОДА, за підтримки Європейського Союзу.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.