Дата публікації:
07 травня 2024
Кількість переглядів:
52
Поділитися:

2 травня в стінах Сумського державного університету відбувся один із наймасштабніших і найяскравіших конкурсів року – «Міс СумДУ – 2024». За корону переможниці змагалося 8 студенток різних інститутів і факультетів, серед них – і представниця факультету ІФСК СумДУ – студентка першого курсу спеціальності «Журналістика» Катерина БУРЛЮК.

За результатами оцінок журі Катерина отримала титул «Друга віцеміс СумДУ», а також зібрала найбільшу кількість вподобайок в онлайн-голосуванні за титул «Міс фотомодель».

Катерина – активна та цілеспрямована студентка. Окрім навчання дівчина займається волейболом та SMM, а також із задоволенням відвідує тренінги, що допомагають удосконалюватися в професії.

Конкурсантка розповіла, що ідея взяти участь у «Міс СумДУ» була спонтанною. Але про своє рішення не шкодує, хоча іноді й складно було поєднувати репетиції, волейбол, навчання та роботу, адже підготовка тривала цілих два місяці. Зі всіх випробувань Катерині найбільше запам’ятався інтелектуально-імпровізаційний конкурс як прекрасний досвід роботи на сцені.

– У день «X» я дуже хвилювалася, але коли вийшла на сцену і почула голоси підтримки факультету та близьких, одразу зрозуміла – не зважаючи на результати конкурсу, я вже перемогла. Не лише сьогодні, а коли вступила до СумДУ, на наш факультет. Така собі перемога у неіснуючій номінації під назвою «Найкраще оточення». Я була просто розчулена шаленою підтримкою, і звісно – щаслива, що стала частиною такого масштабного дійства!, – розповіла дівчина.

#найкращий_факультет_галактики вітає Катерину БУРЛЮК із чудовим результатом і бажає їй подальшого творчого, професійного та особистісного розвитку.  

Юлія Колодич, Ірина Трачук, студентки групи ЖТ-31

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.