Дата публікації:
28 квітня 2024
Кількість переглядів:
86
Поділитися:

27 квітня в Сумському державному університеті відбувся студентський форум «Вступ до магістратури: НЕскладний вибір». Учасниками заходу стали представники різних інститутів і факультетів університету, серед них – і представники факультету ІФСК СумДУ.

Головна мета студентського форуму – обговорити користь навчання в магістратурі, особливості різних спеціальностей, шляхи застосування магістерського диплома та допомогти сьогоднішнім бакалаврам зробити вибір.

Спікерами панельних дискусій були магістранти та випускники різних спеціальностей університету, які змогли правдиво розповісти про те, чи не шкодують про свій вибір, про переваги навчання на магістерських програмах та про можливості кар’єрного зростання зі ступенем магістра.

Факультет ІФСК на заході представляв магістрант спеціальності «Політологія» Михайло МЕЛЬНИК. Він розповів свою історію вступу до магістратури, пояснив, чому зробив саме такий вибір, і чи виправдалися його очікування.

До вступу на ІФСК Михайло вивчав історію в ННІ Права СумДУ, але продовжувати навчання в магістратурі не збирався, адже ще студентом пішов працювати. Та саме робота в подальшому спонукала Михайла до вступу в магістратуру – на четвертому курсі він почав займатися соціальними проєктами й співпрацювати з громадським організаціями. На спеціальність «Політологія» звернув увагу за порадою завідувача кафедри історії Сергія Дегтярьова, а пізніше поспілкувався із представниками кафедри психології, політології та соціокультурних технологій і зрозумів, що ця спеціальність – те, що йому потрібно. Після року навчання Михайло з упевненістю говорить, що зробив правильний вибір, адже отримав саме ті знання та навички, яких не вистачало:

– Робота допомагає краще навчатися, а навчання – краще виконувати свою роботу.

Нагадуємо, що в 2024 році факультет ІФСК СумДУ проводить набір до магістратури за спеціальностями: «Філологія», «Політологія», «Психологія» та «Журналістика». Детальніше про вступ до магістратури на факультеті – читайте за посиланням.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.