Дата публікації:
28 березня 2024
Кількість переглядів:
129
Поділитися:

25 березня завідувач кафедри журналістики та філології Володимир САДІВНИЧИЙ та заступник декана факультету ІФСК СумДУ з профорієнтаційної роботи Антоніна ПРОКОПЕНКО зустрілися із випускниками спеціальності 061 «Журналістика» Машинобудівного фахового коледжу СумДУ.

Під час свого візиту до університету, абітурієнти змогли не тільки зареєструватися на НМТ 2024, а й дізнатися про особливості свого майбутнього навчання за спеціальністю «Журналістика» та можливості здобуття освіти за іншими спеціальностями різних форм навчання.

Володимир Садівничий акцентував увагу на затребуваності професії журналіста в наш час, пояснив, у чому полягає відмінність між освітніми програмами «Журналістика» та «Реклама і зв’язки з громадськістю». Антоніна Прокопенко окреслила умови вступу, терміни вступної кампанії, особливості вибору четвертого предмету НМТ та варіанти проживання вже під час навчання в університеті.

#найкращий_факультет_галактики чекає випускників коледжу на навчання та сподівається, що зовсім скоро вони стануть частиною нашої факультетської родини.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.