Дата публікації:
22 лютого 2024
Кількість переглядів:
95
Поділитися:

14 лютого в Офісі подорожей, що працює на базі факультету ІФСК СумДУ, відбулась онлайн-зустріч із Каджіні Сарайва де Карвальйо, магістром із мовознавства та літератури, докторанткою аспірантської програми з мовознавства та літератури Університету Санта-Крус-ду-Сул штат Ріо-де-Жанейро, Бразилія.

Учасниками зустрічі стали студенти, аспіранти та викладачі факультету. Модерувала захід викладачка кафедри германської філології Олена Назаренко.

Карджіні поділилася низкою цікавинок про життя в Бразилії: зворотні пори року, святкування Різдва влітку, традиційні свята, невід’ємною частиною яких є танці та музика. Також повідала про кухню Бразилії.

Гостя розповіла, що навчання стало для неї захоплюючою подорожжю. Ще під час студентства, вона занурилась у світ мовознавства та літератури. Ця тема настільки її захопила, що дівчина вирішила продовжити дослідження в магістратурі, приєднавшись до університетської дослідницької групи. В межах програми Sandwich Doctorate, що стала заключним етапом навчання, отримала можливість жити та досліджувати в Нідерландах. Там вона зустрілася з професором, чиї статті колись і надихнули на цей шлях. Співпраця з дослідниками із різних країн світу дала Карджіні неоціненний досвід і розширила її світогляд.

Зустріч стала корисною для учасників – представників факультету ІФСК СумДУ, адже вони мали нагоду не лише дізнатися більше про іншу країну та поспілкуватися з цікавою гостею, але й вдосконалити свої мовні навички та отримати натхнення від людини, що досягла успіху.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.