Дата публікації:
08 січня 2024
Кількість переглядів:
172
Поділитися:

Випускники-магістри факультету ІФСК СумДУ отримали дипломи. Урочиста церемонія вручення, що зібрала випускників усіх спеціальностей #найкращого_факультету_галактики, відбулась у дзеркальній залі університету 5 січня.

Цьогоріч дипломованими магістрами стали 25 випускників спеціальності «Філологія», 10 – спеціальності «Журналістика», а також вперше відбувся випуск магістрів за спеціальностями «Психологія» (11 випускників) та «Політологія» (4 випускники). 17 випускників факультету отримали дипломи з відзнакою.

Наказ про відрахування колишніх студентів урочисто прочитала декан факультету Олена СУШКОВА. Вона зазначила, що 2023 рік був складним, та попри всі виклики ми разом тримали освітній фронт і вистояли. Випускникам декан побажала знайти себе в професії, успіхів у подальшій діяльності, нових досягнень і щастя на життєвому шляху.

– Не втрачайте ті дружні стосунки, які маєте сьогодні, не забувайте свою альма-матер, звертайтеся за порадам та просто заходьте в гості – ми завжди вас чекаємо! – підкреслила Олена СУШКОВА.

Із привітаннями та побажаннями до випускників звернулися завідувачі випускових кафедр Володимир САДІВНИЧИЙ, Світлана БАРАНОВА та Андріана КОСТЕНКО, а також заступниця завідувача кафедри журналістики та філології Ірина ЖИЛЕНКО, гарант магістерської програми «Організаційна психологія» Ганна УЛУНОВА та заступниця декана з виховної роботи Анна ЗІНЧЕНКО.  

Факультет ІФСК СумДУ вітає магістрів із визначним досягненням у їхньому житті. Нехай знання та навички, отримані в університеті, стануть корисними у вашій професійній діяльності, нехай дипломи магістрів будуть черговою сходинкою вашого кар’єрного та особистісного росту.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.