Дата публікації:
23 листопада 2023
Кількість переглядів:
292
Поділитися:

Дві представниці факультету ІФСК СумДУ стали переможницями літературного конкурсу «Моя альма-матер», організованого з нагоди 75-річчя університету. Нагородження відбулось 22 листопада в Літературній вітальні бібліотеки університету.

Традиційно до ювілею вийшло нове видання книги «Сумський державний університет: історія та сучасність», на сторінках якої опубліковані вірші переможців конкурсу.

– Дуже приємно бачити, що участь у літературному конкурсі «Моя альма-матер» взяли і викладачі, і аспіранти, і здобувачі різних спеціальностей – конкурс об’єднав усіх. Автори віршів поклали на папір студентське життя, яке ще кілька років тому вирувало у нашому університеті, і до якого нам всім дуже хочеться повернутися, – зазначила декан факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Олена СУШКОВА.

– Було надзвичайно цікаво і приємно знайомитися з роботами, надісланими на конкурс. Важко було обрати кращі, бо всі вони щирі, написані від душі. Сподіваюсь, що до наступного ювілею ми підготуємо не лише кілька віршів для книги, а окремий збірник, у якому прозвучать голоси студентів, викладачів, випускників нашого університету, – звернувся до присутніх член журі конкурсу, голова Сумської обласної організації Національної спілки письменників України  Сергій П’ЯТАЧЕНКО.

Про те, як виникла ідея конкурсу, та подальшу роботу в конкурсі, присутнім розповів ще один член журі, завідувач кафедри журналістики та філології СумДУ, голова Сумської обласної організації НСЖУ Володимир САДІВНИЧИЙ.

– Ми навіть не сподівалися, що буде така кількість творів. Від імені журі дякую всім за участь, прагнення, старання та натхнення!, – підкреслив Володимир САДІВНИЧИЙ.

За результатами конкурсу друге місце отримала випускниця Марина КРИВШЕНКО (нині – асистентка кафедри журналістики та філології Марина САДІВНИЧА),  третє місце – викладачка кафедри мовної підготовки іноземних громадян Інна ЛЕВЕНОК.

Факультет ІФСК СумДУ пишається своїми талановитими студентами, викладачами, випускниками та бажає їм творчого розвитку й натхнення!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.