Дата публікації:
21 листопада 2023
Кількість переглядів:
137
Поділитися:

Старша викладачка кафедри германської філології факультету ІФСК СумДУ Олена Овсянко відвідала День науки та Інновацій, що проводив Інститут інтелектуальних систем ім. Макса Планка (м. Тюбінген, Німеччина).

Гості заходу мали можливість ознайомитися з напрямками діяльності інституту, відвідати лабораторії, кафедри, центри. Зокрема, були показані демонстрації в лабораторіях робототехніки, зал з 4D-сканером тіла.

Метою інституту інтелектуальних систем імені Макса Планка є дослідження і розуміння принципів організації інтелектуальних систем і циклу сприйняття-дії-навчання, що лежить в їх основі. До складу інституту також входять наукові групи, які досліджують взаємодію людей зі штучними системами (наприклад, роботами), машинне навчання та алгоритмічне прийняття рішень у соціальних контекстах, моделі соціальної та економічної взаємодії.

Відвідувачі заходу отримали цікаві інформаційні буклети та періодичні журнали інституту. Набутий досвід в організації Дня науки та Інновацій стане у нагоді при плануванні наукових заходів на базі факультету ІФСК СумДУ. 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.