Дата публікації:
19 листопада 2023
Кількість переглядів:
192
Поділитися:

17 листопада, в Міжнародний день студентів, у стінах Сумського державного університету відбулось нагородження переможців конкурсу  «Кращий студент СумДУ-2023». Перемоги в номінаціях здобули і двоє представників факультету ІФСК.

Студент-журналіст Захар Ювко отримав перемогу в номінації «Наукова діяльність. Міжнародний аспект», студентка-філологиня Валентина Ребенок стала переможницею в номінації «Навчальна діяльність. Академічна мобільність». 

Цього року Захар проявив себе в наукових конференціях та олімпіадах. Брав активну участь у освітніх проєктах від кафедри журналістики та філології, отримував неформальну освіту за фахом – відвідував тренінги з медіаграмотності та кібербезпеки, у складі команди від кафедри створював проєкт в межах тренінгової програми з дата-журналістики. 

– Це просто приємна відзнака за пройдений шлях. Я не замислювався над тим, що моя діяльність буде оцінена на такому рівні. Я лише проявляв ініціативу та працював над тим, що цікавило, разом із чудовими викладачами та керівниками. Сподіваюся, що надалі цих звершень буде ще більше, бо можливостей реалізувати себе університет надає достатньо, – поділився враженнями Захар.

Валентина вже вдруге отримала грант на навчання за програмою академічної мобільності від Erasmus. Нині студентка навчається за обміном в Ризькому технічному університеті.

– Я дуже сумую за рідним СумДУ і мені дуже шкода, що більшість моїх одногрупників не мають змоги отримати досвід реального студентства. Ми провчилися в універі лише один місяць в офлайн режимі, а вже третій курс... Але я сподіваюсь, що СумДУ буде адаптуватися і робити більше заходів, щоб студенти відчували справжнє навчання та причетність до університетського життя, – зазначила Валентина.

#найкращий_факультет_галактики пишається здобутками своїх студентів та бажає й надалі прогресувати і перемагати!

Дарина Рубан, студентка групи ЖТ-21

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.