Дата публікації:
10 листопада 2023
Кількість переглядів:
153
Поділитися:

7 листопада в Офісі подорожей, під керівництвом викладача кафедри германської філології факультету ІФСК СумДУ Олени НАЗАРЕНКО, відбувся захоплюючий онлайн-захід. Олександра ДЕРКАЧ, студентка 4-го курсу, поділилася своїм досвідом навчання в Чехії зі студентами 1-го та 2-го курсів спеціальності «Філологія» та їхнім куратором Іриною ТКАЧЕНКО.

У своїй розповіді Олександра відзначила привабливість студентського життя у Чехії, від дозвілля до самобутнього ритму навчання. Окрім цього, вона надала практичні поради щодо основних аспектів навчання за кордоном, підкреслила, що це не просто академічна робота, а двері до безцінних емоцій та досвіду, можливостей, знайомств із людьми інших національностей, змалювала картину життя студентів, які не лише відвідують заняття, але й беруть участь у різноманітних заходах та відвідують вечірки (інколи можуть опинитися в компанії свої професорів у затишних пабах замість аудиторій).

Олександра розповіла на скільки відрізняється освіта, стилі викладання предметів у Чехії та Україні, також звернула увагу студентів на фінансові аспекти навчання, що, звичайно, є важливим для вступу. Заохочувала скористатися цією можливістю, адже досвід буде надзвичайним, а спогади про цей час – незабутніми.

Офіс подорожей чекає з нетерпінням на нові зустрічі. Будемо раді бачити всіх, хто прагне відкривати світ разом з нами!

Мирослава Побігайленко, студентка групи ПР-21

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.