Дата публікації:
08 листопада 2023
Кількість переглядів:
308
Поділитися:

7 листопада на загальних зборах трудового колективу факультету ІФСК СумДУ відбулись вибори декана. Наступні п’ять років #найкращий_факультет_галактики продовжить очолювати Олена СУШКОВА.

У своїй доповіді Олена СУШКОВА розповіла про тенденції розвитку факультету в попередній 5-річний період, окреслила здобутки та виклики, що стоять перед факультетом. Зокрема, зосередила увагу на освітніх програмах, започаткованих у визначений період, успішному проходженні процедур акредитації, захистах дисертацій, викладацькому складі факультету, освітніх практиках, що реалізуються на факультеті, академічній мобільності, проєктах, науковій роботі, а також розповіла про плани подальшого розвитку.

Про роботу факультету під керівництвом Олени СУШКОВОЇ висловилися завідувачка кафедри психології, політології та соціокультурних технологій Андріана КОСТЕНКО, завідувачка кафедри германської філології Світлана БАРАНОВА, завідувачка кафедри іноземних мов та лінгводидактики Наталія ТАЦЕНКО, а також доцентка кафедри журналістики та філології Тетяна КОВАЛЬОВА та доцентка кафедри мовної підготовки іноземних громадян Лариса БІДЕНКО. Усі позитивно оцінили роботу декана та звернулися до трудового колективу із проханням підтримати її кандидатуру.

Позитивно оцінив роботу Олени СУШКОВОЇ на посаді декана факультету ІФСК і ректор СумДУ Василь КАРПУША. Він подякував усьому трудовому колективу структурного підрозділу за стійкість і оптимізм у непростих умовах війни, відзначив важливість спеціальностей факультету та перспективи їх розвитку в сучасних умовах, а також – налаштованість на успішність.

Шляхом відкритого голосування збори трудового колективу одноголосно обрали кандидатуру Олени СУШКОВОЇ на посаду декана факультету

– Ті показники, які ми маємо, атмосфера, що сьогодні панує на факультеті – результат, який ми досягли разом. Я дякую кожному викладачеві, співробітнику, студенту, аспіранту за внесок у розвиток факультету ІФСК. Разом ми пережили складні часи, але щодня ми відчували підтримку одне одного. Якщо ми й надалі будемо дивитися в один бік – обов’язково досягнемо кращих результатів і посядемо вище місце серед інших факультетів. Бажаю, перш за все, перемоги нашій країні, перемоги та успішності кожному з нас, нашому факультету й університету! – підсумувала Олена СУШКОВА.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.