Дата публікації:
25 вересня 2023
Кількість переглядів:
377
Поділитися:

Першокурсники факультету ІФСК СумДУ дочекалися традиційного заходу, який щорічно організовується студентським самоврядуванням кожного з факультетів – посвяти, а точніше – Антипосвяти, як назвав цьогорічний захід #найкращий_факультет_галактики.

Дійство відбувалося за підтримки арт-простору «Погріб». Метою Антипосвяти, за словами організаторів, було знайомство із студентським життям, об'єднання факультету та багато живого спілкування.

– Це ваш вхід в університетське життя, ми даємо вам зелений коридор!, – повідомила першокурсникам студентка спеціальності «Журналістика», членкиня ОСС Дарина РУБАН.

Початок студентського життя і справді став вражаючим. Задали тон святу місцевий гурт ІЗО – подарували присутнім запальну музику та чудовий настрій. Продовжили концертну програму талановиті студенти факультету ІФСК: Любов МАЛІЦЬКА, Дарина РУБАН, Денис КРИВОПИШИН та Анатолій СЕРДЮК. Отож «першачки» встигли і посміятись, і потанцювати, і виграти пам’ятні призи від СумДУ, та навіть принести клятву #найкращому_факультету_галактики.

Про підготовку заходу, яка тривала майже місяць, розповіли організатори:

– Були різні думки, що і як робити, ці думки розходились, треба було продумати кожен момент. Але в решті решт ми зробили те, що зараз є, і дуже вдячні «Погрібу» за підтримку, простір та купу ідей, – зазначила студентка спеціальності «Журналістика» Любов СІТАК.  

– Назва виникла під час першого спільного з «Погрібом» обговорення ідей посвяти. У нас була асоціація з усілякими антикафе та антиконфами, тобто такими неформальними просторами, де кожен зможе знайти собі щось до душі та провести час із задоволенням. Власне, тому у нас були різні локації: від конкурсів і танців до чайної церемонії. От на чиїй ще посвяті можна так релакснути під час масажу голови після розслабляючого чаю, а потім чкурнути вигравати сувенірку від рідного університету?, – поділилася секретами організації студентка спеціальності «Філологія» Анжеліка КАЛЬЧЕНКО

Самі ж першокурсники відзначили «дуже круту атмосферу», «класне оточення», «смачну їжу» та найголовніше – «чудову організацію та підтримку від студентського деканату». 

Тож #найкращий_факультет_галактики бажає першокурсникам, щоб їх університетське життя і далі було таким самим яскравим та незабутнім, як Антипосвята!

Юлія Колодич, студентка групи ЖТ-31

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.