Дата публікації:
11 вересня 2023
Кількість переглядів:
346
Поділитися:

Викладачі кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ влаштували студентам-новачкам День першокурсника – живе знайомство з кафедрою та обраною спеціальністю. За традицією захід відбувся 8 вересня, в Міжнародний день солідарності журналістів.

Відкрив зібрання завідувач кафедри Володимир САДІВНИЧИЙ. Він побажав студентам успіхів, натхнення та якнайшвидшого початку очного навчання. До привітань долучилися викладачі Алла ФЕДОРИНА, Інна СИПЧЕНКО, Олена ІЩЕНКО, Ірина ЖИЛЕНКО та Марина САДІВНИЧА.

Важливою частиною свята став приїзд шанованих гостей – головних редакторів великописарівської газети «Ворскла» Олексія ПАСЮГИ та краснопільської газети «Перемога» Олександра МОЦНОГО. Досвідчені медійники прикордонних районів Сумщини не припиняли своєї роботи навіть на початку повномасштабного вторгнення, волонтерили, тримали інформаційну оборону, тож, заслужено отримали відзнаку – Хрест «За громадські заслуги». Своїм досвідом вони поділилися зі студентами.

Майбутні медійники із захватом слухали цікаві історії та брали участь в обговоренні різних аспектів обраної професії та журналістської діяльності в умовах війни.

Наприкінці заходу, за традицією, першокурсники написали листи собі в майбутнє – чотири роки навчання промайнуть дуже швидко, і вже з дипломом у руках, вони прочитають слова, написані ще на самому початку журналістського шляху. 

– Я була неймовірно вражена доброзичливістю, щирістю та прихильністю викладачів до студентів. Приємно також було зустрітися з нашим студентським колективом – усі дуже комфортні й вже наче рідні, – поділилася враженнями староста групи ЖТ-31 Софія КОСТЕНКО.

#найкращий_факультет_галактики бажає першокурсникам, щоб ті емоції та запал, що відчувається сьогодні, усе більше набирали обертів, а шлях майбутніх журналістів був переможний у всьому!

Юлія Колодич, Ірина Трачук, студентки групи ЖТ-31

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.