Дата публікації:
31 серпня 2023
Кількість переглядів:
192
Поділитися:

На факультеті ІФСК СумДУ 30 серпня відбулись організаційні збори першокурсників – традиційний захід-знайомство нових студентів із #найкращим_факультетом_галактики.

Декан Олена Сушкова розповіла майбутнім перекладачам, журналістам, вчителям, психологам і соціальним працівникам про організацію роботи на факультеті в новому навчальному році, представила викладачів і співробітників, присутніх на заході, пояснила, до кого з якого питання варто звертатися, а також познайомила першокурсників із кураторами їхніх груп.

– Зараз дуже важливий період у вашому житті. Позаду – бурхливе та емоційне літо, коли ви обирали свою майбутню спеціальність і університет для навчання. Ми дякуємо, що ви обрали саме спеціальності факультету ІФСК СумДУ та бажаємо стати справжніми професіоналами в обраній справі, – наголосила Олена Сушкова.   

Представники кафедр надали першокурсникам інформацію про спеціальності, яким навчають на факультеті, звернули увагу на особливості кожної професії, перспективи для розвитку та працевлаштування.

Організаційних питань та особливостей навчання торкнулася також перша заступниця декана Олена Бондаренко. Зокрема вона звернула увагу на необхідність створення особистих кабінетів у системі університету та зазначила, що окрім іншої інформації в особистому кабінеті вже можна перевірити свій розклад.  

– Маємо пам’ятати, що освіту ми здобуваємо, ніхто не принесе та не подарує, навчання – це процес. Бажаю вам зберегти те натхнення, із яким ви вступали до університету, нести бажання навчатися протягом усіх чотирьох років, – зазначила Олена Бондаренко.

Говорили під час організаційних зборів не лише про навчання. Із науковою складовою роботи факультету, міжнародною діяльністю, а також – позанавчальною активністю присутніх познайомили заступниці декана факультету ІФСК Марина Набок, Алла Красуля та Анна Зінченко.

Важливою складовою діяльності факультету є студентське самоврядування. На організаційних зборах була присутня студентський декан факультету Марина Ткаченко, вона закликала першокурсників підписуватися на соцмережі факультету та студентського самоврядування, щоб не пропустити важливої інформації, а також запросила брати участь у заходах, що тут організовуються.

Факультет ІФСК СумДУ вітає студентів-першокурсників у своїй дружній родині. Уже першого вересня у вас розпочнеться навчальний процес – перші пари, знайомства, нові знання та враження. Попереду – роки студентського життя, тож нехай вони будуть для вас цікавими, яскравими та неповторними!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.