Дата публікації:
10 липня 2023
Кількість переглядів:
181
Поділитися:

Завідувача кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ, голову Сумської обласної організації Національної спілки журналістів України Володимира САДІВНИЧОГО нагороджено Грамотою Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом».

Грамоту вручив голова НСЖУ Сергій ТОМІЛЕНКО під час розширеного засідання правління Національної спілки журналістів України 6 липня.

Відповідно до Розпорядження голови Верховної Ради України №557-к від 6 червня 2023 року, Володимира САДІВНИЧОГО відзначено за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної журналістики та інформаційної сфери, об’єктивне і оперативне висвітлення подій громадсько-політичного та соціально-економічного життя держави в умовах воєнного стану, високу професійну майстерність.

Факультет ІФСК СумДУ вітає Володимира Садівничого з нагородою та бажає подальших професійних звершень і творчих перемог!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.