Дата публікації:
06 липня 2023
Кількість переглядів:
165
Поділитися:

Проект підготовлений та реалізований за менторства доцента кафедри психології, політології та соціокультурних технологій факультету ІФСК СумДУ Валентини ОПАНАСЮК, здобув перемогу на Всеукраїнському конкурсі проєктів громадянської дії «ДемБачення».

Конкурс організований Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES), проходив у Львові. У ньому брали участь  випускники курсу «Демократія: від теорії до практики».

У другому турі конкурсу змагалися 10 проєктних груп із різних навчальних закладів України. Першу номінацію «Адвокація» та приз глядацьких симпатій виборола проєктна група Сумського державного університету у складі Альони Яременко та Дар’ї Лазоренко (НН Медичний інститут) із проєктом «Емоційне вигорання медичних працівників» за темою «Ментальне здоров’я».

Сертифікат про перемогу команді СумДУ вручила професорка Гріг Берроуз, авторка та розробниця курсу «Демократія: від теорії до практики». Перемога в конкурсі дозволяє проєктній групі отримати шестимісячну менторську та ресурсну підтримку IFES. Планується масштабізувати проєкт на п’ять прикордонних міст Сумської області, які знаходяться під постійними обстрілами, а медичні працівники місцевих Центрів екстреної медичної допомоги  працюють у особливо несприятливих, стресових умовах.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.