Дата публікації:
22 червня 2023
Кількість переглядів:
281
Поділитися:

18 червня на базі Сумського державного університету відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «ТенденціЯ». Переможницею в категорії «Сучасний танець» стала студентка другого курсу факультету ІФСК СумДУ (спеціальність «Філологія») Дар’я Нагорна.

Захід продемонстрував велику кількість різних хореографічних напрямів, що створило підґрунтя для активного самовираження учасників. На фестивалі-конкурсі було представлено такі стилі танцю як класичний, народний, вуличний, стилізація тощо.

Дар’я Нагорна виступала з хореографією у стилі контемпорарі. Дівчина зазначає:

– Я поспілкувалась із суддями щодо свого виступу. Почула про сильні сторони номера та отримала деякі зауваження, які найближчим часом виправлю.

Для студентки-переможниці це вже не перший досвід участі у хореографічному конкурсі, але своєрідний дебют у сольному виступі.

– Це гарний досвід: перевірити саме свої сили. Я намагалась хвилювання відкласти на другий план і показати максимальний результат, так як я представляла не лише себе, а й свій універ, танцювальний колектив та керівника Світлану Бондаренко, – поділилась емоціями переможниця.     

#найкращий_факультет_галактики вітає Дар’ю та бажає успіхів і наснаги в майбутній творчій діяльності!

Анна Оропай, студентка групи ЖТ-12

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.