Дата публікації:
05 червня 2023
Кількість переглядів:
190
Поділитися:

Студент-четвертокурсник кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ (освітня програма «Реклама і зв’язки з громадськістю») Юрій Котляр нагороджений Грамотою Сумського міського голови.

Як зазначається в документі, відзначений за наполегливу сумлінну працю, вагомий особистий внесок в інформування мешканців про життя Сумської міської територіальної громади під час дій воєнного стану, високу професійну майстерність та з нагоди Дня журналіста.

Юрій Котляр відмінно навчається та поєднує студентські бідні з роботою на місцевому телеканалі «СТС». Після отримання диплому бакалавра планує продовжити навчання в магістратурі. Зізнається, що був здивований отримати нагороду, але це приємне здивування:

– Вважаю, що ця відзнака – кропітка праця, моя, нашого головного редактора та всього колективу телеканалу, адже ми надихаємо та допомагаємо одне одному. Відзнака надає ще більшої мотивації продовжувати працювати та навчатися!

Факультет ІФСК СумДУ вітає Юрія Котляра з відзнакою та бажає й надалі вміло та професійно поєднувати навчання і журналістську роботу!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.