Дата публікації:
13 травня 2023
Кількість переглядів:
215
Поділитися:

На факультет ІФСК СумДУ відбулась зустріч абітурієнтів магістратури із керівництвом факультету та представниками випускових кафедр щодо вступу в 2023 році.

Під час зустрічі гості отримали загальну інформацію, мали нагоду поставити свої запитання щодо особливостей вступу до магістратури, а також познайомитися із магістерськими програмами, які пропонує факультет ІФСК СумДУ.

У вступному слові декан факультету Олена Сушкова підкреслила важливість вибору, який стоїть сьогодні перед майбутніми магістрантами, закликала активно ставити запитання.

Про основні умови вступу та особливості вступної кампанії присутнім розповіла заступник відповідального секретаря приймальної комісії СумДУ Інна Сипченко. Вона також познайомила абітурієнтів магістратури із розділом «Вступ» на сайті СумДУ, продемонструвала, де шукати інформацію, акцентувала увагу на ключових датах вступної кампанії.

Реєстрація на ЄВІ та ЄФВВ стала ключовою темою доповіді відповідального секретаря відбіркової комісії факультету ІФСК Антоніни Прокопенко.

Підсумовуючи першу частину зустрічі, Олена Сушкова підкреслила:

– Наразі ваше головне завдання – обрати ту освітню програму, за якою ви хочете навчатися, та зареєструватися на ЄВІ або ЄФВВ.

Друга частина заходу була присвячена презентації освітніх програм магістратури, а саме:

061 Журналістика, ОП Журналістика;

035 Філологія, ОП «Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська»;

053 Психологія, ОП «Організаційна психологія»;

052 Політологія, ОП «Політичні технології та аналітика».

Зокрема, гості мали можливість поспілкуватися з гарантами освітніх програм факультету ІФСК СумДУ, дізнатися які особливості кожної з програм, які дисципліни вивчаються, які навички здобувають магістранти, які правила вступу, а також поставити будь-які запитання з приводу вступу на певну освітню програму.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.