Дата публікації:
12 квітня 2023
Кількість переглядів:
447
Поділитися:

Студенти спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» факультету ІФСК СумДУ організували серію зустрічей із абітурієнтами «Sunday Camp». Мета зустрічей – знайомство з різними культурами, розвиток міжнаціональної толерантності серед учнівської молоді та студентства.

Заходи відбувалися за принципом «рівний – рівному». Протягом трьох зустрічей учасниками табору стали 25 учнів шкіл і ліцеїв, студентів коледжів.

Кожна зустріч передбачала цікаву та насичену програму: квести, форум-театр, презентації, створення арт-книги й капсули часу, вікторини та конкурси.

Як розповіла керівник проєктної групи «Sunday Camp» студентка Аміна Болотаєва, організатори отримали безліч позитивних відгуків про роботу табору. Учасники були задоволені заходами, організованими в рамках зустрічей, а також вдячні за нову цінну інформацію, відмічають, що багато над чим вони замислилися вперше.

– Для молоді важливо брати участь у подібних заходах, вчитися бути толерантним. Наше суспільство постійно розвивається, і кожна людина має право на повагу. Найголовніше – це розуміти, що починати змінювати світ потрібно з себе, тобто ставитися до інших так, як ти хочеш, щоб ставилися до тебе, – зазначила Аміна.

На майбутнє менеджери соціокультурної діяльності факультету ІФСК СумДУ вже мають серйозні плани – залучення більшої кількості учасників та, зокрема, більш дорослої аудиторії.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.