Дата публікації:
25 березня 2023
Кількість переглядів:
259
Поділитися:

Протягом тижня, із 13 до 18 березня, студентським самоврядуванням факультету ІФСК СумДУ було проведено низку онлайн та офлайн заходів, присвячених святкуванню 23-ї річниці факультету.

Організовані заходи мали на меті не лише розважити учасників, але й  поглибити їх знання про  #найкращий_факультет_галактики, його історію, традиції, особливості.

По-перше, відвідувачі сторінки ОСС у Instagram змогли більше дізнатися про викладачів усіх кафедр факультету та їхні досягнення. Така ініціатива отримала особливо схвальні відгуки від випускників, які зазначали, що їм було дуже приємно згадати своїх викладачів і порадіти їхнім успіхам.

Під час онлайн-заходу, присвяченого програмам академічної мобільності, студенти факультету ІФСК познайомилися з учасниками програм обміну, котрі поділилися своїми враженнями та відповіли на запитання присутніх.

Звичайно, найцікавіші активності організували на території університету. Так, 14 березня відбувся квест кафедрами факультету. Під час заходу учасники виконували різноманітні завдання, наприклад, на станції «Кафедра журналістики та філології» мали підготувати невелиxкий сюжет про сам квест.

Знайшовся час і для розваг: перегляду фільму, грі у волейбол, а завершальним акордом тижня став квартирник. У чудовій атмосфері СОЦ «Універ» студенти факультету в черговий раз проявили свої творчі здібності – виконували вокальні композиції та декламували вірші.

– Студентське самоврядування – це не тільки організація заходів, але й прекрасний спосіб комунікації між студентами та «дорослим» деканатом. Він також дає чудову можливість здобувачам освіти поринути в повноцінне студентське життя, дізнатися більше не тільки про власний факультет, а й про університет загалом, – зазначила під час квартирника заступниця декана з виховної роботи факультету ІФСК СумДУ Анна Зінченко.

Підбиваючи підсумки тижня факультету, студентський декан Сніжана Стократна розповіла, що заходи організовувалися таким чином, щоб учасники не тільки розважилися, але й отримали користь: 

– Саме тому ми зробили і пізнавальний, і спортивний, і інтелектуальний, і «міжнародний», і творчий заходи. Звичайно, не обійшлося без труднощів, але ми старалися, працювали всі разом, тому все вийшло круто і отримало позитивний фідбек від студентів.

Користуючись нагодою, студентське самоврядування факультету ІФСК СумДУ дякує всім, хто долучився до організації та участі в заходах, і ще раз вітає #найкращий_факультет_галактики з Днем народження!

Ілля Деулін, студент групи ЖТ-01/1

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.