Дата публікації:
23 березня 2023
Кількість переглядів:
421
Поділитися:

Заступниця декана із заочної, дистанційної форм навчання факультету ІФСК СумДУ Олена Назаренко та асистентка кафедри журналістики та філології Марина Садівнича відвідали онлайн зустріч зі студентами-журналістами Прилуцького гуманітарно-педагогічного фахового коледжу імені Івана Франка.

Організатором зустрічі став Центр заочної, дистанційної та вечірньої форм навчання Сумського державного університету. Директор центру Станіслав Мелейчук та відповідальний секретар відбіркової комісії ЦЗДВН Ярослав Решетняк надали присутнім інформацію про нові правила вступу до університету на різні форми навчання, а також розповіли про сам університет.

Олена Назаренко познайомила студентів коледжу із програмами, які реалізуються на факультеті, акцентувала увагу на можливостях академічної мобільності,  а  також відкрила деякі секрети активного студентського життя.

Марина Садівнича розповіла майбутнім абітурієнтам про освітні програми кафедри журналістики та філології, матеріально-технічне оснащення, практичну та наукову складові підготовки студентів, програми мобільності, перспективи подальшого працевлаштування. Ілюстраціями до розповіді стали яскраві фотографії з життя кафедри та коротеньке відео, що розповідає про студентські будні майбутніх медійників.

«Найбільшою цінністю нашої кафедри є її викладацький склад. Ви можете бути впевнені, що отримаєте якісну освіту навіть в умовах онлайн-навчання, адже серед наших викладачів – як досвідчені науковці, так і практики. Тут панує доброзичлива атмосфера порозуміння та співпраці. Активно підтримуються студентські ініціативи, реалізуються проєкти, є сприяння реалізації студента на будь-якому рівні», – підкреслила в своєму виступі представниця кафедри журналістики та філології.

Студентів-журналістів із Прилук зацікавила перспектива отримання освіти в СумДУ – вони активно включилися в розмову, ставили запитання щодо вартості навчання, наявності військової кафедри, особливостей організації освітнього процесу та можливості поєднання навчання із роботою.

 #найкращий_факультет_галактики буде радий бачити випускників Прилуцького гуманітарно-педагогічного фахового коледжу в нашій великій студентській родині!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.