Дата публікації:
07 березня 2023
Кількість переглядів:
246
Поділитися:

Старша викладачка кафедри германської філології факультету ІФСК СумДУ Ірина Ущаповська презентувала свій проєкт змін під час другого воркшопу Балтійської університетської програми. Захід проходив із 1 до 3 березня на базі Каунаського технологічного університету (Литва).

У воркшопі взяли участь 17 представників із України, Польщі, Естонії, Фінляндії, Словаччини, Швеції та Литви. Українську команду представили Сумський державний університет та Львівська політехніка.

Метою другого воркшопу була презентація доробків власних проєктів змін (change projects), які були заявлені на початку курсу, їхнє критичне обговорення у крос-дисциплінарних інтернаціональних групах та складання планів на майбутнє. Проєкт Ірини Ущаповської полягає у викладанні принципів сталого розвитку студентам-перекладачам у крос-дисциплінарному контексті.

Представниця факультету ІФСК СумДУ висловлює вдячність литовським організаторам воркшопу та Балтійській університетській програмі за сталу та продуману програми перебування у місті Каунас та Каунаському технологічному університеті. Щира подяка іноземним колегам за незмінну підтримку та солідарність з Україною!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.