Дата публікації:
28 лютого 2023
Кількість переглядів:
238
Поділитися:

Студенти факультету ІФСК СумДУ під час чергової зустрічі країнознавчого гуртка «Офісі подорожей» (керівник – Олена Назаренко) здійснили віртуальну подорож Польщею.

Учасниками подорожі стали студенти першого та другого курсів спеціальності «Філологія» та куратор першого курсу Владислава Куліш.

Гостею зустрічі була студентка Наталія Удовенко, яка зараз навчається на першому курсі Економіко-гуманітарного університету в м. Варшава (Польща) на спеціальності «Англійська філологія». Наталія розповіла про особливості життя та навчання в Польщі. Найголовніше, на чому акцентувала увагу студентка, було саме знання мов, польської та англійської (адже без них дуже важко вступити до польського університету) та наявність сертифікату, який засвідчує знання мови.

Також учасники разом із Наталею «відвідали» визначні місця культури, такі як Палац культури і науки та Королівський парк Лазенки, розбирались у відмінностях між системами освіти в Польщі та Україні, отримали безцінні поради з питань вступу, проживання та дозвілля.

Студенти факультету ІФСК СумДУ надзвичайно раді можливості дізнатися більше про навчання в інших країнах та поспілкуватися з однолітками, які можуть поділитися цікавим досвідом.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.