Дата публікації:
18 грудня 2022
Кількість переглядів:
237
Поділитися:

Факультет ІФСК СумДУ познайомився з новими абітурієнтами під час Дня відкритих дверей – профорієнтаційного заходу, що відбувся 17 грудня в Конгрес-центрі університету.

Цьогоріч кожен факультет та інститут мав облаштувати власну локацію, де були б представлені різні спеціальності. Облаштував свій «куточок» і #найкращий_факультет_галактики.

Були тут і зйомки інтерв’ю від кафедри журналістики та філології, й інтерактивні ігри та мовні вправи від кафедр германської філології та іноземних мов, і психологічні тести від кафедри психології, політології та соціокультурних технологій. І хоча багато з відвідувачів куточка так і не змогли зрозуміти «навіщо психологам мотузка», кожен із абітурієнтів все ж знайшов відповіді на свої запитання щодо спеціальностей факультету.

Допомагали на заході студенти факультету, адже хто краще за них може розповісти про секрети навчання, поділитися досвідом із наступниками, надати поради. Самі ж здобувачі вищої освіти, спраглі за офлайн спілкуванням та масовими заходами, із задоволенням долучилися до роботи локації.

Також майбутні студенти мали нагоду поспілкуватися із завідувачами та викладачами випускових кафедр, деканом факультету Оленою Сушковою, дізнатися про особливості вступної кампанії в 2023 році, зокрема – про правила прийому на спеціальності факультету ІФСК.

Цьогоріч День відкритих дверей у Сумському державному університеті зібрав велику кількість абітурієнтів, багато з них цікавилися спеціальностями факультету ІФСК СумДУ. Тож чекаємо на нову студентську зміну й сподіваємося, що навчатися вона буде вже в мирній Україні.  

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.