Дата публікації:
12 листопада 2022
Кількість переглядів:
305
Поділитися:

Старша викладачка кафедри германської філології, заступниця декана факультету ІФСК СумДУ з міжнародної діяльності Алла Красуля виступила на міжнародному форумі з віртуального навчання «International Forum on Virtual Teaching and Learning: Harnessing Hyflex and Collaborative Online International Learning (COIL) Developing Global Citizens».

Захід організовано Політехнічними коледжами Камарінес Сур (Філіппіни), Сумським державним університетом (Україна) та Університетом Принца Сонгкла (Таїланд).

Форум у віртуальному форматі зібрав близько 300 учасників з 19 країн світу.

У рамках форуму розглядалися такі теми: «Місія та фреймворк міжнародного колаборативного онлайн навчання (COIL)», «Інструменти та стратегії навчання для організації ефективних проєктів COIL», а також  «Виклики та переваги COIL: історії успіху», доповідь на яку представила Алла Красуля.

Виступ науковиці факультету ІФСК СумДУ на міжнародному форумі – чудовий приклад продуктивної міжнародної співпраці, що допомагає факультету розвиватися й надавати нашим здобувачам більш якісну освіту.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.