Дата публікації:
13 жовтня 2022
Кількість переглядів:
303
Поділитися:

Студентка спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» факультету ІФСК СумДУ, учасниця відкритого молодіжного театру «Кураж» Сніжана Стократна здобула перемогу в VIII Міжнародному багатожанровому двотуровому учнівському та студентському конкурсі мистецтв «Чорноморські вітрила».

Організатором конкурсу є Національна всеукраїнська музична спілка. Захід проводиться за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства оборони України та Центру музично-естетичного виховання «Камертон».

Цьогоріч конкурс відбувався в режимі онлайн. У першому, відбірковому, турі брали участь 137 конкурсантів із різних країн світу. До другого туру журі відібрало 116 учасників.

Сніжана Стократна виступала у номінації «Мистецтво слова». На розсуд журі вона представила два твори: «Я сьогодні в тебе закохана» Марії Сизон і «Привіт, тато» Олександра Забродського. Виступ дівчини був високо оцінений журі та приніс конкурсантці диплом лауреата І ступеня.

– Відверто кажучи, для мене це новий досвід. Іще ніколи я не декламувала вірші на камеру, а тим паче не брала участі в конкурсі в такому форматі. Перемога стала для мене великою несподіванкою, щиро радію такому результату. Я зрозуміла, що не треба боятися чогось нового і незвичного, а брати від життя все, що воно дає, – поділилася враженнями Сніжана.

#найкращий_факультет_галактики вітає Сніжану Стократну з перемогою та бажає подальших творчих і професійних перемог!

Ілля Деулін, студент групи ЖТ-01

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.