Дата публікації:
20 вересня 2022
Кількість переглядів:
239
Поділитися:

На кафедрі іноземних мов факультету ІФСК СумДУ працюватиме професор Коледжу Нью Джерсі Стюарт Керролл. Іноземний фахівець викладатиме англійську мову для студентів першого курсу, в рамках програми «Віртуальний викладач»,  із жовтня 2022 року.

Заявка від СумДУ, а саме кафедри іноземних мов факультету ІФСК, на залучення віртуального викладача від Відділу зв’язків із громадськістю Посольства США була успішно розглянута Головним Офісом у Вашингтоні, відкривши для факультету можливості підсилення інтернаціоналізації освітніх програм та інтеграції до світового академічного простору.

19 вересня відбулася перша організаційна зустріч, учасниками якої стали: завідувачка кафедри іноземних мов СумДУ Наталія Таценко, заступниця з міжнародної діяльності декана факультету ІФСК Алла Красуля, доцентка кафедри іноземних мов Ірина Ляшенко, а також представники Відділу зв’язків із громадськістю Посольства США та професор Стюарт Керролл.

Наші студенти отримають автентичний навчальний досвід не тільки від носія мови, а й від досвідченого викладача, котрий значний час приділив навчанню бакалаврів та магістрів у США, Венесуелі, Ізраїлі, Болівії, Кувейті, Тайвані, Єгипті, Таїланді та Іспанії, викладаючи основні дисципліни для майбутніх вчителів. Заняття проходитимуть онлайн для чотирьох груп студентів у цьому семестрі. Крім того, у навантаженні Стюарта Керролла будуть методологічні семінари для викладачів кафедри іноземних мов, де він поділиться досвідом новітніх методів у викладанні. Стюарт Керролл має науково-публікаційний досвід і охоче консультуватиме викладачів із написання та публікації наукових доробок.

Для факультету ІФСК СумДУ можливість міжнародного обміну у викладанні є вагомою перевагою та переконливим доказом динамічного розвитку навіть у складних умовах воєнного сьогодення. Саме це й приваблює студентів не лише зі всієї України, а й із багатьох інших країн та континентів до нашої академічної сім’ї.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.