Дата публікації:
29 серпня 2022
Кількість переглядів:
234
Поділитися:

З нагоди Дня Незалежності України Президент нагородив орденом княгині Ольги ІІІ ступеня нагороджено ШЛЕПНЬОВУ-КРАХМАТОВУ Діану Андріївну (Указ №593/2022). Як сказано в преамбулі – за значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету й територіальної цілісності України.

Зараз Діна працює кореспондентом філії «Суспільне Суми» акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України». А її шлях у спеціальність розпочався з факультету ІФСК СумДУ: саме в нас на початку 2000-х років вона вивчала журналістику та переклад, саме в нас формувалися її високі людські якості.

«Їй би зніматися в кіно… Їй би в гламурному платтячку та з червоною помадою здійснювати променад десь на набережній у Монако… Замість того вона з 25 лютого на зйомках. У броніку та шоломі», – писала наприкінці червня 2022 року про Діану представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення в Сумській області Лариса Якубенко.

Факультет ІФСК СумДУ вітає Діану Крахматову з високою державною нагородою!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.