Дата публікації:
20 липня 2022
Кількість переглядів:
220
Поділитися:

На факультеті ІФСК СумДУ відбувся онлайн-випуск фахівців, котрі здобули бакалаврський ступінь вищої освіти за спеціальністю 053 «Психологія». Усього дипломи отримали 17 випускників. Є серед них і диплом із відзнакою, його отримала Марія Карч.

Під час церемонії вручення дипломів викладачі та вчорашні студенти з теплотою й легким сумом згадували цікаві непересічні випадки, які трапилися за чотири роки співпраці. На згадку про студентське життя викладачі кафедри ППСТ подарували випускникам відео-альбом зі стилізованими фотографіями.

– Це третій випуск здобувачів вищої освіти за ОПП «Психологія». Мабуть, це найскладніший випуск, адже проходив він в умовах воєнного часу. Хтось зі студентів евакуювався за кордон, хтось виїхав до інших областей України, хтось більше місяця перебував під окупацією у Тростянці та під авіаударами в Охтирці... Але це не завадило абсолютно всім студентам випускного курсу якісного підготуватися до атестаційного іспиту та написати кваліфікаційні роботи. Насправді, це є показником не тільки їхніх професійних компетентностей, але й потужного особистісного потенціалу успішних людей. Щиро бажаємо реалізувати цей потенціал на професійному шляху, – зазначила керівник секції психології, доцент кафедри психології, політології та соціокультурних технологій Ганна Улунова.

#найкращий_факультет_галактики вітає бакалаврів-психологів із випуском, бажає їм перемог у житті, миру Україні та миру в душі! А також чекає всіх в магістратурі для продовження навчання. 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.