Дата публікації:
07 липня 2022
Кількість переглядів:
304
Поділитися:

Команда студентів кафедри психології, політології та соціокультурних технологій факультету ІФСК СумДУ перемогла у DemVision (ДемБаченні) – всеукраїнській презентації студентських проєктів громадянської дії, спрямованих на зміни.

Переможницями стали студентки спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» Катерина Кравченко, Сніжана Стократна, Тетяна Тимофєєва та Аліна Ткаченко. Під керівництвом доценток кафедри ППСТ Андріани Костенко та Валентини Опанасюк вони представили проєкт «Подолання етнічних стереотипів у міжетнічному сприйнятті за допомогою Instagram-каналу Culture MSKD».

Тетяна Тимофєєва розповідає, що хоч вони і мали певні труднощі в реалізації проєкту, враховуючи сучасні реалії, але змогли гідно представити роботу та університет на конкурсі.

– Ми не мали змоги провести певний захід в рамках нашого проєкту, і тому сконцентрували зусилля на створенні контенту для сторінки в інстаграмі. Дуже захоплюючим моментом була саме участь у конкурсі ДемБачення. Головне, що ми отримали досвід, адже це – найцінніше.

У всеукраїнській презентації брали участь лише найкращі команди студентів, які протягом вивчення курсу «Демократія: цінності, принципи, механізми» розробили та почали реалізацію власних студентських проєктів. Це був напружений дводенний батл активних і небайдужих, справжніх візіонерів, що змінюють життя навколо. Свої оригінальні проєкти студенти присвятили  питанням допомоги в час війни, молоді, расизму, міграції, екології, сімейного насилля, студентського самоврядування тощо.

Презентація проєктів відбувалася у форматі пітчингу: кожній команді було надано 5 хвилин, потягом яких треба довести життєздатність, інноваційність та соціальну важливість проєкту. Оцінювало студентські проєкти поважне журі, до складу якого увійшли представники Центральної виборчої комісії (ЦВК), Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК), міжнародних та громадських організацій, викладачі закладів вищої освіти. Крім того, було передбачене і відкрите голосування в соціальних мережах, де всі бажаючі могли підтримати той чи інший проєкт.

#найкращий_факультет_галактики вітає своїх студенток із заслуженою перемогою!

Анастасія Кизим, студентка групи ЖТ -11

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.