Дата публікації:
22 квітня 2022
Кількість переглядів:
272
Поділитися:

Викладачі кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ провели зустріч зі старшокласниками Річківської громади Сумського району. Захід відбувся в режимі відеоконференції.

Мета зустрічі – знайомство учнів із особливостями навчання за спеціальністю «Журналістика», а також умовами та правилами вступу 2022 року. Модератором зустрічі став аспірант кафедри журналістики та філології Олександр Горда.
Із вітальним словом до майбутніх абітурієнтів звернувся завідувач кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ Володимир Садівничий. Він розповів про актуальність та значимість професії журналіста в сучасному житті. «Сьогодні не той, хто володіє інформацією, володіє світом, а той – хто вміє виробляти, поширювати й правильно аналізувати інформацію», – зазначив викладач.
Про особливості вступної кампанії 2022 року школярам розповіла доцентка, заступниця завідувача кафедри Інна Сипченко. Крім того, учасники заходу дізналися чимало цікавого про студентське життя майбутніх медійників: як відбуваються практичні заняття, яким матеріально-технічним обладнанням користуються студенти, де проходять практики тощо.
Асистентка кафедри Юлія Коваль провела для школярів міні-тренінг із основ медіаграмотності. Зокрема поговорили про види та ознаки фейків у сучасному медіапросторі, де неправда «причаїлася» і як її викрити. Також звернули увагу на інформаційні технології і їх значення в сучасному світі.
#Найкращий_факультет_галактики продовжує гостинно відчиняти свої освітні двері для юних розумів – наполегливих, зацікавлених, спраглих до знань. Чекаємо на Вас у нашій медійній родині!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.