Дата публікації:
22 лютого 2022
Кількість переглядів:
321
Поділитися:

Студентки факультету ІФСК СумДУ Анастасія Дедюхіна (спеціальність «Філологія»), Юлія Хоба та Діана Божко (спеціальність «Журналістика») стали переможцями вокального конкурсу «Чарівний камертон».

Всеукраїнський конкурс професійного студентського та учнівського музичного мистецтва «Чарівний камертон» проходив 11–13 лютого у місті Дніпро і зібрав понад  300 вокалістів із усієї України. Засновником конкурсу є Національна всеукраїнська музична спілка, а проводився захід за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Анастасія Дедюхіна та Юлія Хоба стали лауреатками І ступеню в сольних номінаціях, Діана Божко представляла СумДУ в складі Студентського хору сучасної пісні, який також здобув І місце.

Дівчата розповідають, що особливо хвилювалися, адже виступи конкурсантів відбувалися в закритому форматі, лише за присутності членів журі та керівників, тож проаналізувати вокальні здібності конкурентів і оцінити свої шанси на перемогу можливості не було. Тим не менш, за лаштунками конкурсу панувала дружня атмосфера, учасники спілкувалися й морально підтримували один одного.

Враження справила й сама подорож до Дніпра – конкурсанти мали нагоду кілька днів насолоджуватися красою міста, відвідувати цікаві місця.

 – Атмосфера була незабутня, особливо через те, що це була наша маленька подорож, тому все здавалося ще цікавішим, – поділилася Анастасія Дедюхіна.

Результати конкурсу учасники дізналися лише після повернення до Сум.

– Якраз сиділа на онлайн-парі, коли отримала повідомлення про перемогу, – розповіла Юлія Хоба. – Була приємно здивована та дуже щаслива. Одразу почала телефонувати батькам, аби повідомити їм новину.

Дівчата зазначають, що своїми творчими здобутками завдячують керівникові – Ользі Бондаренко. Сама ж Ольга Олександрівна переконана, що формула успіху – це сума таланту, бажання розвиватися та наполегливої праці.  

#найкращий_факультет_галактики вітає своїх студенток із творчими перемогами та бажає їм подальшого розвитку й натхнення.

Жанна Мартищенко, студентка групи ЖТ–11

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус "Г", поверх 7, (кiмната Г 712)

E-mail: [email protected]

Телефон: +38 0542 335273

Web: http://ifsk.sumdu.edu.ua

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту факультету іноземної філології та соціальних комунікацій посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.